Pro základní funkčnost, zpříjemnění používání webu, analytické účely a v případě udělení souhlasu také pro účely cílení reklamy využíváme soubory cookies. Nastavení vlastních preferencí cookies můžete kdykoli upravit odkazem ve spodní části stránek.

  • Produkty, které zde prodáváme, jsme sami vyrobili.
  • Je to náš koníček a potěšení tvořit pěkné věci.
  • Nejsme žádná výrobní linka ani velkoobchod.
  • Vše si sami stříháme, vyřezáváme, lepíme, šijeme či háčkujeme.
  • Můžeme vyrobit na přání jiné barevné kombinace.
  • Zkusíme vyrobit, co jsme ještě nedělali, avšak dodací lhůta je podle množství a dostupnosti materiálu mnohem delší.
  • Výrobek, který není skladem a máte o něho zájem, tak si můžete nastavit hlídacího psa a na email Vám pak přijde upozornění, že je již dostupný.
  • Žádané zboží vyrobíme v nejkratším termínu.
  • Registrace není vůbec nutná, avšak registrovaní zákazníci mohou využít slevu při odběru většího množství zboží.

ZBOŽÍ V AKCI

naše cena 49 Kč
skladem
naše cena 29 Kč
skladem
naše cena 29 Kč
skladem

NEJPRODÁVANĚJŠÍ

naše cena 12 Kč
skladem
naše cena 59 Kč
není skladem
naše cena 59 Kč
není skladem

GDPR
Ochrana osobních údajů e-shopu www.filcovesiti.cz
  1. Společnost Anna Fraczek, se sídlem 17. listopadu 159, 735 14 Orlová-Lutyně, IČ 41401328,  vedeném na ŽÚ Orlová (dále jen „prodávající“ nebo „správce“) zpracovává ve smyslu nařízení Evropského parlamentu a Rady (EU) č. 2016/679 o ochraně fyzických osob v souvislosti se zpracováním osobních údajů a o volném pohybu těchto údajů a o zrušení směrnice 95/46/ES (obecné nařízení o ochraně osobních údajů)(dále jen „Nařízení“), následující osobní údaje:

    • jméno, příjmení
    • e-mailovou adresu
    • telefonní číslo
    • adresu/sídlo
  2. Výše uvedené osobní údaje je nutné zpracovat pro odbavení objednávek a další plnění ze smlouvy, pokud mezi vámi a prodávajícím dojde k uzavření kupní smlouvy. Takové zpracování osobních údajů umožňuje čl. 6 odst. 1 písm. b) Nařízení – zpracování je nezbytné pro splnění smlouvy.

    Prodávající zpracovává tyto údaje rovněž za účelem evidence smlouvy a případného budoucího uplatnění a obranu práv a povinností smluvních stran. Uchování a zpracování osobních údajů je za výše uvedeným účelem po dobu 10 let od realizace poslední části plnění dle smlouvy, nepožaduje-li jiný právní předpis uchování smluvní dokumentace po dobu delší. Takové zpracování je možné na základě čl. 6 odst. 1 písm. c) a f) Nařízení – zpracování je nezbytné pro splnění právní povinnosti a pro účely oprávněných zájmů správce.

  3. Na e-mailovou adresu, případně telefonní číslo mohou být kupujícímu zasílány novinky a jiná obchodní sdělení, tento postup umožňuje § 7 odst. 3 zákona č.480/2004 Sb., o službách informační společnosti, pokud jej kupující neodmítne. Tato sdělení lze kdykoliv jakýmkoliv způsobem – například zasláním e-mailu nebo proklikem na odkaz v obchodním sdělení – odhlásit.

  4. Zpracování osobních údajů je prováděno administrátorem Květoslavou Fraczkovou tedy správcem osobních údajů. Osobní údaje pro tohoto správce zpracovávají také zpracovatelé:

    • Poskytovatelem služby Eshop-rychle, provozované společností Golemos s.r.o., sídlem Zátkovo nábřeží 448/73, 370 01, České Budějovice
    • Poskytovatelem platebních služeb, provozované společností Fio banka, a.s., sídlem Millennium Plaza, V Celnici 10, 117 21 Praha 1
    • Poskytovatelem platebních služeb na webové stránce www.filcovesiti.cz, provozované společností ThePay.cz, s.r.o., sídlem Masarykovo náměstí 102/65, 586 01 Jihlava 
    • Poskytovatelem přepravních služeb, provozované společností Česká pošta, s.p., sídlem Politických vězňů 909/4, 225 99 Praha 1
    • Poskytovatelem chatovací služby na webové stránce www.filcovesiti.cz, provozované společností Smartsupp.com, s.r.o., sídlem Milady Horákové13, 602 00 Brno
    • Poskytovatelem služby zasílání krátkých textových zpráv (SMS) na webové stránce www.filcovesiti.cz, provozované společností Interactive Marketing, s.r.o., sídlem V Olšinách 2300/75, Praha 10
    • Poskytovatelem služby zasílání a přijímání elektronické pošty (email), provozované společností Seznam.cz, a. s., sídlem Praha 5, Radlická 3294/10, 150 00,

    Osobní údaje nebudou předány do třetích zemí mimo EU.

  5. Správce nemá osobu tzv. pověřence. Správce lze kontaktovat na emailové adrese filcovesiti@email.cz.

  6. Správce osobních údajů, jakožto provozovatel webové stránky www.filcovesiti.cz, užívá na této webové stránce soubory cookies, které jsou zde užity za účelem:

        • měření návštěvnosti webových stránek a vytváření statistik týkající se návštěvnosti a chování návštěvníků na webových stránkách
        • základní funkčnosti webových stránek

    • Sběr cookies za účelem uvedeným výše může být považováno za zpracování osobních údajů. Takové zpracování je možné na základě zákonného důvodu - oprávněného zájmu správce, a umožňuje ho čl. 6 odst. 1 písm. f) Nařízení.
    • Webové stránky lze používat i v režimu, který neumožňuje sbírání údajů o chování návštěvníků webu – tento režim je možný buďto nastavit v rámci nastavení prohlížeče, nebo je možné vznést proti takovému sběru na základě oprávněného zájmu správce námitku dle čl. 21 Nařízení, která je dostupná v dolní části webových stránek. Vaše námitka bude vyhodnocena bezodkladně. Cookies nezbytné pro funkčnost webu budou uchovány pouze po dobu nezbytně nutnou pro fungování webu.
    • Vznese-li návštěvník námitku proti zpracování technických cookies nezbytných pro fungování webových stránek, nelze v takovém případě zaručit plnou funkčnost a kompatibilitu webových stránek.
    • Cookies, které jsou sbírány za účelem měření návštěvnosti webu a vytváření statistik týkající se návštěvnosti a chování návštěvníků na webu, jsou posuzovány v podobě hromadného celku a v anonymní podobě, která neumožňuje identifikaci jednotlivce.
    • Shromážděné cookies soubory jsou zpracovány dalšími zpracovateli:
      • Poskytovatelem služby Google Analytics, provozované společností Google Inc., sídlem 1600 Amphitheatre Parkway, Mountain View, CA 94043, USA
  7. Vezměte, prosíme, na vědomí, že podle Nařízení máte právo:

    • zrušit kdykoliv zasílání obchodních sdělení,
    • vznést námitku proti zpracování na základě oprávněného zájmu správce,
    • požadovat po nás informaci, jaké vaše osobní údaje zpracováváme,
    • vyžádat si u nás přístup k těmto údajům a tyto nechat aktualizovat nebo opravit, popřípadě požadovat omezení zpracování,
    • požadovat po nás výmaz těchto osobních údajů, výmaz provedeme, pokud to nebude v rozporu s platnými právními předpisy nebo oprávněnými zájmy správce,
    • na přenositelnost údajů, pokud se jedná o automatizované zpracování na základě souhlasu nebo z důvodu plnění smlouvy,
    • požadovat kopii zpracovávaných osobních údajů,
    • na účinnou soudní ochranu, pokud máte za to, že vaše práva podle Nařízení byla porušena v důsledku zpracování vašich osobních údajů v rozporu s tímto Nařízením,
    • podat stížnost u Úřadu pro ochranu osobních údajů.