Pro základní funkčnost, zpříjemnění používání webu, analytické účely a v případě udělení souhlasu také pro účely cílení reklamy využíváme soubory cookies. Nastavení vlastních preferencí cookies můžete kdykoli upravit odkazem ve spodní části stránek.

  • Produkty, které zde prodáváme, jsme sami vyrobili.
  • Je to náš koníček a potěšení tvořit pěkné věci.
  • Nejsme žádná výrobní linka ani velkoobchod.
  • Vše si sami stříháme, vyřezáváme, lepíme, šijeme či háčkujeme.
  • Můžeme vyrobit na přání jiné barevné kombinace.
  • Zkusíme vyrobit, co jsme ještě nedělali, avšak dodací lhůta je podle množství a dostupnosti materiálu mnohem delší.
  • Výrobek, který není skladem a máte o něho zájem, tak si můžete nastavit hlídacího psa a na email Vám pak přijde upozornění, že je již dostupný.
  • Žádané zboží vyrobíme v nejkratším termínu.
  • Registrace není vůbec nutná, avšak registrovaní zákazníci mohou využít slevu při odběru většího množství zboží.

ZBOŽÍ V AKCI


GDPR
Ochrana osobních údajů e-shopu www.filcovesiti.cz
  1. Společnost Anna Fraczek, se sídlem 17. listopadu 159, 735 14 Orlová-Lutyně, IČ 41401328,  vedeném na ŽÚ Orlová (dále jen „prodávající“ nebo „správce“) zpracovává ve smyslu nařízení Evropského parlamentu a Rady (EU) č. 2016/679 o ochraně fyzických osob v souvislosti se zpracováním osobních údajů a o volném pohybu těchto údajů a o zrušení směrnice 95/46/ES (obecné nařízení o ochraně osobních údajů)(dále jen „Nařízení“), následující osobní údaje:

    • jméno, příjmení
    • e-mailovou adresu
    • telefonní číslo
    • adresu/sídlo
  2. Výše uvedené osobní údaje je nutné zpracovat pro odbavení objednávek a další plnění ze smlouvy, pokud mezi vámi a prodávajícím dojde k uzavření kupní smlouvy. Takové zpracování osobních údajů umožňuje čl. 6 odst. 1 písm. b) Nařízení – zpracování je nezbytné pro splnění smlouvy.

    Prodávající zpracovává tyto údaje rovněž za účelem evidence smlouvy a případného budoucího uplatnění a obranu práv a povinností smluvních stran. Uchování a zpracování osobních údajů je za výše uvedeným účelem po dobu 10 let od realizace poslední části plnění dle smlouvy, nepožaduje-li jiný právní předpis uchování smluvní dokumentace po dobu delší. Takové zpracování je možné na základě čl. 6 odst. 1 písm. c) a f) Nařízení – zpracování je nezbytné pro splnění právní povinnosti a pro účely oprávněných zájmů správce.

  3. Na e-mailovou adresu, případně telefonní číslo mohou být kupujícímu zasílány novinky a jiná obchodní sdělení, tento postup umožňuje § 7 odst. 3 zákona č.480/2004 Sb., o službách informační společnosti, pokud jej kupující neodmítne. Tato sdělení lze kdykoliv jakýmkoliv způsobem – například zasláním e-mailu nebo proklikem na odkaz v obchodním sdělení – odhlásit.

  4. Zpracování osobních údajů je prováděno administrátorem Květoslavou Fraczkovou tedy správcem osobních údajů. Osobní údaje pro tohoto správce zpracovávají také zpracovatelé:

    • Poskytovatelem služby Eshop-rychle, provozované společností Golemos s.r.o., sídlem Zátkovo nábřeží 448/73, 370 01, České Budějovice
    • Poskytovatelem platebních služeb, provozované společností Fio banka, a.s., sídlem Millennium Plaza, V Celnici 10, 117 21 Praha 1
    • Poskytovatelem platebních služeb na webové stránce www.filcovesiti.cz, provozované společností ThePay.cz, s.r.o., sídlem Masarykovo náměstí 102/65, 586 01 Jihlava 
    • Poskytovatelem přepravních služeb, provozované společností Česká pošta, s.p., sídlem Politických vězňů 909/4, 225 99 Praha 1
    • Poskytovatelem chatovací služby na webové stránce www.filcovesiti.cz, provozované společností Smartsupp.com, s.r.o., sídlem Milady Horákové13, 602 00 Brno
    • Poskytovatelem služby zasílání krátkých textových zpráv (SMS) na webové stránce www.filcovesiti.cz, provozované společností Interactive Marketing, s.r.o., sídlem V Olšinách 2300/75, Praha 10
    • Poskytovatelem služby zasílání a přijímání elektronické pošty (email), provozované společností Seznam.cz, a. s., sídlem Praha 5, Radlická 3294/10, 150 00,

    Osobní údaje nebudou předány do třetích zemí mimo EU.

  5. Správce nemá osobu tzv. pověřence. Správce lze kontaktovat na emailové adrese filcovesiti@email.cz.

  6. Správce osobních údajů, jakožto provozovatel webové stránky www.filcovesiti.cz, užívá na této webové stránce soubory cookies, které jsou zde užity za účelem:

        • měření návštěvnosti webových stránek a vytváření statistik týkající se návštěvnosti a chování návštěvníků na webových stránkách
        • základní funkčnosti webových stránek

    • Sběr cookies za účelem uvedeným výše může být považováno za zpracování osobních údajů. Takové zpracování je možné na základě zákonného důvodu - oprávněného zájmu správce, a umožňuje ho čl. 6 odst. 1 písm. f) Nařízení.
    • Webové stránky lze používat i v režimu, který neumožňuje sbírání údajů o chování návštěvníků webu – tento režim je možný buďto nastavit v rámci nastavení prohlížeče, nebo je možné vznést proti takovému sběru na základě oprávněného zájmu správce námitku dle čl. 21 Nařízení, která je dostupná v dolní části webových stránek. Vaše námitka bude vyhodnocena bezodkladně. Cookies nezbytné pro funkčnost webu budou uchovány pouze po dobu nezbytně nutnou pro fungování webu.
    • Vznese-li návštěvník námitku proti zpracování technických cookies nezbytných pro fungování webových stránek, nelze v takovém případě zaručit plnou funkčnost a kompatibilitu webových stránek.
    • Cookies, které jsou sbírány za účelem měření návštěvnosti webu a vytváření statistik týkající se návštěvnosti a chování návštěvníků na webu, jsou posuzovány v podobě hromadného celku a v anonymní podobě, která neumožňuje identifikaci jednotlivce.
    • Shromážděné cookies soubory jsou zpracovány dalšími zpracovateli:
      • Poskytovatelem služby Google Analytics, provozované společností Google Inc., sídlem 1600 Amphitheatre Parkway, Mountain View, CA 94043, USA
  7. Vezměte, prosíme, na vědomí, že podle Nařízení máte právo:

    • zrušit kdykoliv zasílání obchodních sdělení,
    • vznést námitku proti zpracování na základě oprávněného zájmu správce,
    • požadovat po nás informaci, jaké vaše osobní údaje zpracováváme,
    • vyžádat si u nás přístup k těmto údajům a tyto nechat aktualizovat nebo opravit, popřípadě požadovat omezení zpracování,
    • požadovat po nás výmaz těchto osobních údajů, výmaz provedeme, pokud to nebude v rozporu s platnými právními předpisy nebo oprávněnými zájmy správce,
    • na přenositelnost údajů, pokud se jedná o automatizované zpracování na základě souhlasu nebo z důvodu plnění smlouvy,
    • požadovat kopii zpracovávaných osobních údajů,
    • na účinnou soudní ochranu, pokud máte za to, že vaše práva podle Nařízení byla porušena v důsledku zpracování vašich osobních údajů v rozporu s tímto Nařízením,
    • podat stížnost u Úřadu pro ochranu osobních údajů.